KARATE. Knecht Patrik, de la Sakura Carei, campion naţional la kumite cadeţi

În perioada 2-3 martie 2019 a avut loc în Bucureşti, la Centrul Sportiv Apolo, Campionatul Naţional de Karate SKDUN. Au participat peste 700 de sportivi de la 38 de cluburi de karate din toată ţara. A.C.S. Sakura Carei a fost reprezentată de 12 sportivi, însoţiţi de antrenorii Dărăban Gheorghe şi Engber Ingrid.


Chiş Claudia, Candrea Maya, Dobrican Iris, Hevele Botond şi Suveg Lenard au luat parte la prima lor competiţie de acest nivel şi s-au descurcat foarte bine.
Rezultatele sportivilor careieni sunt următoarele:
Knecht Patrik, loc 1, Campion Naţional kumite cadeţi +70 kg
Tyukodi Cristina, loc 2, Vicecampioană Naţională kata minicadete 8 kyu şi loc 3 sanbon kumite minicadete -40 kg
Cimpoieş Attila, loc 2, Vicecampion Naţional kata tineret 9-4 kyu şi loc 3 kumite tineret -68 kg
Potroviţă Sergiu loc 2 ,Vicecampion Naţional kata minicadeţi 6 kyu
Hevele Botond, loc 2, Vicecampion Naţional sanbon kumite 8-9 ani,-40 kg ţi loc 4 kata 8-9 ani 8 kyu
Suveg Lenard, loc 3 sanbon kumite 8-9 ani + 40 kg şi loc 5 kata 8-9 ani 7 kyu
Keseru Mercedes, loc 3 kata 10-11 ani 6 kyu.
Dobrican Iris, loc 4 kata 8-9 ani, 8 kyu
Candrea Maya, loc 5 kata 10-11 ani, 8 kyu
Vass Christofer, loc 5 kumite cadeţi -55 kg.
Cristofer a participat vineri după-amiază la calificare, unde a câştigat dreptul de a deveni membru al lotului Naţional de karate SKDUN şi dreptul de a participa la Campionatul European Karate SKDUN, în 12-14 aprilie. Pe langa Knecht Patrik şi Medvei Edvin, sportivi selectaţi în anii anteriori în Lotul Naţional.
La Cupa Europeană Kohai, dedicată sportivilor cu nivel de centura sub 3 kyu (centura maro), membri ai Lotului National lărgit sunt Tyukodi Cristina, respectiv Keseru Mercedes.
Medvei Edvin şi Knecht Patrik, în prima zi de competiţie au participat la arbitraj, fiind arbitri de masă.
Antrenorii clubului îi felicită pe toţi sportivii care au participat la Campionatul Naţional SKDUN şi, fiind în mijlocul sezonului competiţional, le urează succes în continuare!
Antrenamentele Clubului Sportiv Sakura Carei au loc zilnic, de la ora 18.00, în sala de sport a Liceului Teoretic Carei (fosta sală a Şcolii Generale Nr.3). Sunt aşteptaţi toţi copiii care doresc să înveţe arta marţială karate shotokan, se arată în comunicatul de presă semnat de antrenorul Engber Ingrid.