Careienii şi locuitorii comunelor din zonă sunt aşteptaţi azi, 28 februarie 2019, cu premii valoroase şi nenumărate suprize de către cei de la Polipol. O seară de jocuri va fi organizată, începând cu ora 18.00, în sala Deak Endre a Centrului Cultural Carei. Acţiunea este organizată în spiritul marii familii Polipol Mobila, care numără sute de membri.

seara jocuri polipol

Potrivit organizatorilor, la eveniment poate veni oricine. Pe lângă angajaţii Polipol, sunt bineveniţi şi cei care cunosc „polipolişti”, adică careienii şi cei din localităţile situate în zona înconjurătoare.
Care este motivul pentru care Polipol încearcă să arate că angajaţii sunt oameni cărora le place şi să-şi petreacă împreună timpul liber? ”Cândva, Polipol a fost o afacere de familie şi, de fapt, asta este şi în prezent. Bineînţeles că într-o formă mai extinsă, dar acest lucru nu schimbă esenţa. Avem convingerea că această abordare nu este doar o istorie de marketing, ci chiar realitatea. De aceea, încercăm să organizăm astfel de activităţi, al căror scop este să-i reunească pe membrii marii noastre familii şi înafara programului de lucru”, spun organizatorii.
Ce fel de jocuri îi aşteaptă pe participanţi?
Participanții se vor putea delecta cu diferite jocuri (şah, remi, puzzle, table, jenga, Nu te supăra frate și atracția serii, țări-orașe și ACTIVITY). Cei mai buni concurenți vor pleca acasă cu diverse premii.
Organizatorii au doar o singură rugăminte la cei interesaţi de eveniment, la care sunt aşteptaţi nu doar angajaţii Polipol, respectiv să anunţe din timp, telefonic (0261/805-411) sau pe pagina de Facebook a firmei.