Poimâine își va deschide porțile noul magazin Lidl din municipiul Carei, situat pe Calea Mihai Viteazul nr.36-40. Clienții vor fi așteptați cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele, informează compania Lidl.

lidl1
Deschiderea noului magazin Lidl este programată să aibă loc joi, 21 februarie 2019, la ora 7.30.
Magazinul Lidl din Carei are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați și 120 de locuri de parcare. Orarul de funcționare pentru magazinul din Carei va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00.
Inaugurarea unității din Carei și a uneia în Calafat continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeafiind produse în România.
Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.
În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 5.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 220 de magazine și 4 centre logistice. Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.

lidl2