Vineri, 15 februarie 2019, în cadrul Olimpiadei Sportului Şcolar a avut loc faza judeţeană la baschet fete, ciclu gimnazial, competiţie care a vut loc în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Satu Mare, se arată într-un material transmis portalului Opinie de Carei.

1
Echipa de baschet fete de la Şcoala Gimnazială nr 1. din Carei a obţinut locul al doilea, în ciuda faptului că la această şcoală nu există încă o sală de sport regulamentară, unde elevii să se pregătescă pe un teren oficial. Cu atât mai mult, aceşti copii au demonstrat încă odată că nu contează unde şi în ce condiţii te antrenezi, ci cât de mult şi de serios o faci, dorinţa de a câştiga, perseverenţa şi munca contribuind la obţinerea unui astfel de rezultat.
Felicităm întreaga echipă: Vago Vivien – căpitan, Marin Miruna, Knekt Dominika, Fekete Kinga, Oneţ Denisa, Purcel Elena, Oros Daria, Todoruţ Aida, Pop Oana şi Zdroba Patricia, dar şi pe profesoara Timoc Florentina, care s-a ocupat de pregătirea lor.
Menţionăm ca niciuna dintre fete nu practică acest sport ca legitimat.
Clasamentul final:
LPS Satu Mare – locul I,
Şcoala Gimnazială Nr.1 Carei – locul al II-lea,
Şcoala Gimnazială Nr.3 Negreşti Oaş – locul al III-lea,
Şcoala Gimnazială Bălcescu Petofi Satu Mare – locul al IV-lea.
“Felicităm pe această cale toate echipele participante, profesorii care se ocupa de pregătirea lor şi pe domnul inspector de specialitate, prof. Sabău Svegler Mihai, pentru buna organizare a acestei competiţii”, se arată în materialul transmis portalului Opinie de Carei.