Sâmbătă, 9 februarie 2019, grupa de copii născuţi în 2011 a FC Kinder Carei a participat la un turneu de fotbal organizat în localitatea Kisvarda, Ungaria. În competiţie s-au înscris zece echipe din Ungaria, România, Ucraina şi Slovenia.


Micii careieni, antrenaţi de Botos Zsolt, s-au clasat primii în grupă, calificându-se în finală cu echipa Sdjussor Ungvar. La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost 2-2. În urma loviturilor de departajare, careienii au fost învinşi de echipa din Ucraina, obţinând astfel locul al doilea. Careianul Szabo Adam a obţinut titlul de cel mai bun portar al turneului.
„Sunt mulţumi de evoluţia jucătorilor mei, chiar dacă mai trebuie să mai lucrăm la fructificarea ocaziilor. Vreau să le mulţumesc părinţilor pentru că au făcut posibilă deplasarea echipei şi i-au susţinut pe micii fotbalişti până la finalul jocului”, a declarat antrenorul Botos Zsolt.
Echipa FC Kinder Carei: Szabo Adam (portar), Lukacs Milan, Szabo Noel, Ludescher David, Silaghi Darius, Demian Iulian, Posz Aron, Gal Roland, Botos Matyas. Antrenor: Botos Zsolt.