În urma semnalului de alarmă tras de portalul Opinie de Carei privind existența unei femei care se dă polițistă prin piața agroalimentară din municipiu, Poliția Carei a reacționat cu promptitudine, demarând verificări în rândul comercianților care își vând produsele în incinta pieței careiene.

control-piata1

În urma acțiunii derulate de polițiști, a fost identificat un comerciant ”controlat” de falsa polițistă. Poliția a deschis un dosar penal, comerciantul fiind citat pentru declarații. Potrivit unor surse judiciare, comerciantul le-ar fi dezvăluit polițiștilor identitatea pretinsei polițiste. Având în vedere domeniul în care activează falsa polițistă, numele acesteia a constituit un adevărat șoc pentru purtătorii de uniformă. Sursele judiciare au refuzat deocamdată să dezvăluie identitatea suspectei.
Portalul Opinie de Carei a dezvăluit azi, în premieră, faptul că mai mulți comercianți din piața agroalimentară Carei au semnalat că o femeie obișnuiește să le ceară tot felul de acte pretinzând că ar fi lucrător al Poliției Economice. Falsa polițistă este dotată cu un aparat de fotografiat, obișnuind să fotografieze actele pe care le cere pentru a le controla.
Opinie de Carei mulțumește portalului concurent Buletin de Carei pentru susținerea acordată. Conștientizând gravitatea faptelor, distinsa jurnalistă Daniela Ciuta s-a alăturat demersului nostru, solicitând identificarea cât mai rapidă a falsei polițiste.