În timp, Opinie de Carei a reuşit să devină un portal al tuturor careienilor, ba chiar şi al locuitorilor din zona înconjurătoare. Un portal care a prezentat mii de ştiri, opinii, interviuri şi anchete interesante şi apreciate de către cititori.

opinie de carei

Cu sprijinul cititorilor, Opinie de Carei a devenit un portal care promovează careienii şi realizările lor, fără să ţină cont de naţionalitatea, religia sau apartenenţa lor politică. Portalul Opinie de Carei îşi propune să promoveze în continuare cât mai multe ştiri pozitive despre realizările careienilor, într-o perioadă în care mass-media este tot mai preocupată de tragedii şi de scandaluri.
Şi în viitor, Opinie de Carei va continua să ia atitudine împotriva naţionalismului deşănţat, cu accente de extremism, promovat tot mai intens la nivel local, promovând în schimb respectul reciproc şi buna înţelegere între etniile care convieţuiesc paşnic în municipiul Carei şi în localităţile din jur.
Portalul Opinie de Carei îşi propune să îşi menţină actuala politică editorială. În acest sens, contează în continuare pe sprijinul cititorilor, care i-au fost alături de la înfiinţare, şi le mulţumeşte pentru încrederea acordată.