Doi careieni au fost găsiți în cursul zilei de luni decedați într-un apartament situat pe strada Ady Endre din municipiul Carei, informează PresaSM. Poliția a fost alertată de un locatar, alarmat de faptul că nu și-a mai văzut vecinul de câteva zile.

cadavru

Cei doi bărbați obișnuiau să consume împreună băuturi alcoolice în cantități mari. De altfel, spun unii dintre vecini, A.D. li s-ar fi plâns în urmă cu circa o săptămână că prietenul de pahar ”tot doarme și că nu se mai trezește”. La câteva zile distanță, respectiv luni, unul dintre vecini a încercat să vadă ce se întâmplă cu cei doi bărbați, dar nu au răspuns. Vecinul ar fi apelat la pompieri și polițiști, care i-ar fi găsit morți pe amândoi, precizează sursa citată.
Este posibil ca primul bărbat să fi decedat în urma consumului de alcool, iar cel de-al doilea s-ar fi panicat. Crezând că ar putea fi acuzat de moartea prietenul său, acesta și-ar fi pus capăt zilelor, au declarat surse pentru PresaSM.
În cauză nu sunt suspiciuni că cei doi ar fi fost uciși de o a treia persoană. Careianul W.J. era divorțat și locuia în ultima vreme în Ungaria, dar obișnuia să vină o dată pe an în vizită la prietenul său A.D., la rândul său divorțat. Ocazie cu care consumau băuturi alcoolice în cantități mari.
Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care au decedat cei doi careieni.