Moşul a ajuns cu daruri la copiii de la Baschet Club Primo din Carei (Galerie foto)

Şi în acest an, Asociaţia Baschet Club Primo din Carei l-a primit pe Moşul cu daruri pentru toţi copiii. Aceştia au primit, pe lângă dulciuri, câte un maieu reversibil pentru antrenamente. Emoţiile au dispărut imediat după apariţia Moşului şi copiii s-au întrecut în a-i spune acestuia poezii şi cantece care mai de care.

23
Înainte de a veni Moşul, a devenit o tradiţie organizarea unei tombole cu scop caritabil, fiind oferite căşti cu bluetooth power, bancuri şi boxe bluetooth, în total opt premii. Copiii au cumpărat conţtiincioţi biletele ţi au asteptat cu emoţie tragerea la sorţi. În urma tombolei, a fost adunată suma de 1.300 lei, bani ce au fost oferiti doamnei Laura Ruja, o mămică care îşi creşte singură cei patru copilaşi, cu vârste de 3, 5, 6 şi 7 anişori.
„Ne-am bucurat cu toţii că îi putem veni în ajutor, iar părinţii au mai adus dulciuri, jucării şi hăinuţe pentru toţi cei patru copii, gest care a fost apreciat şi pentru care mămica ne-a mulţumit. În speranţa că am adus zâmbete pe buzele copiiilor şi bucurie în sufletul acestei mame, care înţelege că nu e singură, vă mulţumesc vouă, dragi părinţi, copiilor voştri şi, nu în ultimul rând, sponsorilor care au făcut posibil ca acest Moş să bucure atâtea suflete. Sponsorii noştri sunt SC Alconor Srl, Continental, MW Trade SRL, ZKI Seminţe SRL şi Farmacia Hago, cărora le mulţumim şi pe această cale. Mulţumim echipelor de seniori BCM Carei şi Drink Team pentru că ne-au făcut mai uşoara aşteptarea Moşului, prin meciul pe care l-au susţinut”, se arată în comunicatul de presă al Asociaţiei Baschet Club Primo.