Careienii sunt așteptați vineri, de la ora 16.00, și sâmbătă, de la ora 10.00, la Liceul Teoretic, să doneze jucării, îmbrăcăminte, alimente sau bani pentru a-i ajuta pe copiii provenind din familii fără posibilităţi materiale. Campania caritabilă este organizată de inioasele voluntare de la Asociația Inimi deschise spre mânuțe întinse.

lulu

Donatorii, în special copiii, sunt invitați să participe la diverse activități recreative și interactive. ”Vineri vă așteptăm la confecționat globuri de hârtie, râs, dansat și distrat cu Lulu, precum și aprins de gulguțe pe înserat. Voia bună continuă și sâmbătă, când sperăm să descoperim artiștii din cei mai mici donatori ai noștri, invitându-i să picteze pe pânze sub îndrumarea lui Aurel Popp. Ceaiul, cozonacul si o colinda ii vor rasplati ca de obicei pe toti cei care si-au rupt din timpul lor pentru a intinde o mana de ajutor celor în nevoie”, se arată în invitație.
Invitatul special al serii de vineri este Lulu, de la Caravana Anima. ”Îi stă cel mai bine între copii pentru că are sufletul asemenea lor, plin de căldură și iubire de viață și tot ce e frumos. Ea este surpriza serii de vineri și vine special pentru a aduce un zâmbet plin de lumină pe cele mai mici fețișoare care aleg să își împartă hăinuțele și jucărioarele netrebuincioase cu alți copilași la fel de drăgălași, însă mai puțin norocoși”, arată organizatoarele campaniei.