Grupul de careieni care a pornit pe jos spre Alba Iulia, în frunte cu Răzvan Nintaș și Marius Bucureștean, a ajuns ieri până la Zalău, înnoptând la Popasul Romanilor de pe Meseș. Azi dimineață au pornit la dum doar patru dintre ei, doi retrăgându-se după ce au acuzat probleme medicale.

DSC_0970
”Putem să vă zicem că ieri am avut o zi foarte grea, astăzi ne așteaptă o zi și mai grea. Am rămas patru din păcate. Doi dintre băieți acuză probleme medicale și nu mai pot să continue. Noi vrem să luptăm mai departe, nu o să ne lăsăm”, a declarat Răzvan Nintaș în live-ul de pe Facebook de azi dimineață.
”Vă mulțumim tuturor acelora care ne susțineți și mai mare încredere și din partea chibiților, căci, din păcate, văd că unii sunt foarte buni la comentarii. După ce ar fi făcut 90 de km ca și noi ieri, cred că ar vorbi puțin altfel sau poate ar simți de lângă noi durerea pe care o avem”, a adăugat Răzvan Nintaș.

Careienii și-au propus să parcurgă cei 270 de kilometri ce despart Careiul de Alba Iulia în data de 1 Decembrie, urmând să participe la manifestările organizate cu ocazia Centenarului Marii Uniri la Alba Iulia.