Dublu eveniment fotografic la castelul din Carei

Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, începând cu ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Municipiul Carei va avea loc un dublu eveniment fotografic, organizat cu sprijinul Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

De la ora ora 18.00, se va desfășura vernisajul expoziției de artă fotografică „Castele din Ardeal” a artistului Szabo Tamás.
Expoziția face parte dintr-un proiect realizat de grupul clujean „PONT”, proiect în cadrul căruia sunt incluse 300 de castele și conace din Ardeal. Aceștia au realizat o bază de date despre edificii în limbile engleză, română și maghiară, dar și o impresionantă arhivă foto.
Expoziția va fi deschisă pentru vizitare de marți până duminică, în intervalul orar 09.00 – 16.30.
Al doilea eveniment va începe la ora 18.45, imediat după vernisajul expoziției de fotografie și va consta într-o prezentare multimedia a aceluiași fotograf, Szabo Tamás. Prezentarea va surprinde impresii din Nordul extrem al Norvegiei.
Aurora boreală, reni, frig, aventură – Norvegia. O proiecție multimedia cuprinzând instantanee din Nordul extrem al Norvegiei, orașul Tromsø, unde „am pornit în cătarea luminilor nordului, însă de unde ne-am întors cu mai mult decât atât. ”
Evenimentul se va desfășura în limba maghiară.
Intrarea la evenimente este liberă!