Prezent la şedinţa ordinară a Consiliului Local Carei, preşedintele FC Kinder, Tabi Zsolt, a prezentat eforturile depuse de clubul pe care îl conduce pentru a atrage copiii către practicarea fotbalului, în ideea ca „acest oraş frumos să fie populat în continuare de oameni sănătoşi”.

tabi zsolt consiliu

Preşedintele Tabi Zsolt a arătat că antrenorii clubului FC Kinder Carei se ocupă zilnic cu peste o sută de copii, care reprezintă viitorul municipiului. „Vrem ca acest oraş frumos să fie populat în continuare de oameni sănătoşi”, a declarat Tabi Zsolt.
Preşedintele Tabi a mai arătat că FC Kinder se ocupă de sportul de masă, iar juniorii talentaţi ajung la performanţă, adăugând că 35 dintre cei copiii care au trecut pe la club au ajuns până acum la diverse echipe de seniori, majoritatea lor la CSM Victoria Carei. De asemenea, Tabi Zsolt a mulţumit Primăriei şi Consiliului Local Carei pentru sprijinul acordat clubului pe care îl conduce.

antrenori FC Kinder
Preşedintele Tabi Zsolt a fost secondat de principalii antrenori ai grupelor de juniori din cadrul FC Kinder Carei

În cadrul şedinţei de azi, consilierii locali au decis asigurarea folosinței gratuite a sălilor de sport din municipiu pentru activitățile sportive desfășurate de FC Kinder, Baschet Club Primo, CS Sakura și CS Daliana, în vederea promovării sportului în rândul copiiilor din municipiul Carei.