Conducerea Primăriei Foieni sprijină investitorii care îşi desfăşoară activitatea pe raza comunei. Recent, administraţia locală a început asfaltarea drumului care asigură legătura principalului investitor din localitate, firma Polipol, cu drumul principal. Lucrările sunt plătite din bugetul local.

asfaltare foieni
“Firma Polipol este importantă pentru comunitatea noastră atât prin locurile de muncă oferite cât şi prin cea a impozitelor pe care le plăteşte la bugetul local. Am considerat că şi noi putem să facem acest gest în favoarea firmei cu capital german, principalul investitor din comuna noastră”, a declarat primarul comunei Foieni, Brém László.
“Întrucât drumul judeţean care asigură legătura între Foieni şi Carei a fost modernizat recent, trebuia să facem circulabil şi acest drum de legătură, care este foarte distrus. Sperăm că firma Polipol va putea folosi mult timp de acum înainte această cale de acces”, a adăugat primarul Brém László.
Primarul comunei Foieni a adăugat că, în cadrul lucrărilor demarate în cursul zilei de azi, vechiul drum betonat va fi realizat un drum cu două straturi de asfalt. Drumul este construit de firma care a modernizat şi drumul judeţean dintre Foieni şi Carei. Graficul lucrărilor a fost stabilit de comun acord cu conducerea Polipol astfel încât să nu fie afectată producţia fabricii. Azi a fost turnat primul strat de asfalt, iar mâine va fi turnat stratul de uzură, a adăugat primarul Brém. Drumul de legătură are o lungime de 250 metri şi o lăţime de cinci metri.