Duminică, 21 octombrie 2018, de la ora 16.00, în Castelul Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de artă fotografică, intitulate „Vándorkamerám”(Camera mea călătoare) a artistului fotograf maghiar E. FIAP/p Danis János.


În cadrul evenimentului au luat cuvântul Hágó Attila Nándor, președintele, respectiv Bikfalvi Zsolt, vicepreședintele Fotoclubului Clubului „Vasile Vénig László” din Carei și artistul fotograf E. FIAP/p Danis János care a prezentat câteva detalii despre expoziție.
Expoziția este deschisă pentru vizitare timp de două săptămâni, în perioada 21 octombrie – 3 noiembrie, conform programului de vizitare a Castelului Károlyi.
Manifestarea s-a desfășurat în cadrul Toamnei Artei Fotografice 2018, ce se află la ediția a V-a și este primul eveniment organizat de clubul foto careian în această toamnă.
Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Fotoclubului „Vasile Vénig László” Carei, Direcției de Cultură și Sport a Municipiului Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.
Următoarea acțiune din șirul manifestărilor culturale organizate de Fotoclubul careian va fi una aniversară, sărbătorirea a cinci ani de existență, prin intermediul unei expoziții și lansării primului album. Al treilea eveniment din această toamnă va fi o expoziție la castel a Asociației Fotografilor Hunedoreni, cu sediul în Deva.