Un accident grav, cauzat de impactul violent dintre două autoturisme pe fondul neacordării de prioritate, a avut loc aseară, pe Drumul Judeţean 108 M, la intrarea în localitatea Tiream dinspre Carei. Unul dintre autoturismele implicate a fost proiectat într-un copac, iar celălalt a luat foc.

ambulanta-accident

Potrivit unor surse judiciare, un autoturism venind din Tiream pe DJ 108 M a virat brusc spre balta de pescuit aflată la intrarea în localitate. Autoturismul a intrat într-un alt autoturism, care circula regulamentar, venind dispre Carei. În urma impactului violent, unul dintre autoturism a fost proiectat într-un hidrant şi s-a oprit într-un copac, iar celălalt a luat foc.
La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Carei şi trei echipaje medicale de la SMURD şi Ambulanţă. Pompierii au stins imediat incendiul şi au scos victimele din maşini. Patru dintre cei cinci ocupanţi ai autoturismelor implicate în accident au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Judeţean. Cele mai grave răni le prezenta ocupantul din spate al maşinii care venise dinspre Tiream, fiind suspect de fractură de gambă.
Potrivit surselor judiciare citate, celelalte patru victime au scăpat cu răni relativ uşoare întrucât toate purtau centuri de siguranţă.
Poliţiştii rutieri careieni au deschis o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.