Marți, 7 august 2018, la ora 20.00 s-a dat startul celei de-a unsprezecea ediții a festivalului AUGUSTFEST, eveniment desfășurat în cadrul CAREIFEST 2018, informează Direcția de Cultură Carei. Programul a cuprins recitaluri de muzică ușoară din partea tinerelor talente careiene.

29

Seara a debutat cu recitalul soliștilor și instrumentiștilor de la secția muzică ușoară din cadrul Clubului Copiilor din Carei, pregătiți de doamna profesoară Mariana Vulcan. Au intrepretat o serie de melodii din repertoriul național și internațional: Roxana Pocol, Andrei Variu, George Pop, Andreea Bălăncescu, Victor Pop, Teodora Bobotan și solistele Ariana Astalîș și Andrada Spanci.
După ora 20.30 a venit rândul solistelor formației Castelanii de la Centrul Cultural Carei să impresioneze publicul prezent în Parc. Au prezentat un program muzical, conținând cunoscute șlagăre internaționale și naționale, de aproximativ o oră, solistele Ștefana Buzura, Teodora Nuna, Mălina Latiș și Larisa Latiș. Solistele au fost pregătite de prof. Szűcs József.
Seara s-a încheiat cu un concert electrizant oferit de cunoscuta solistă Alexandra Ungureanu și Band-ul de acompaniament. Din programul pregătit pentru careieni nu au lipsit hit-urile cunoscute precum „Hello”, „Lumea visează” sau „I need you more”, dar nici piesa recentă „Bate, bate” sau prelucrări după piese internaționale. Publicul a cântat alături de aceasta pe toată durata recitalului. La cererea spectatorilor, Alexandra a revenit pe scenă și a mai cântat două melodii, fiind răsplătită cu ropote de aplauze și aclamări.
Extrem de jovială, Alexandra s-a fotografiat alături de fani și a dat autografe la finalul concertului.
Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură şi Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei.
Sponsorii evenimentului: Alconor Company, Ardealul, Polipol, L’Art Hotel, Asociația Equus, Hotel Central.
Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett și Adrian Ştefănuţi.

Festivalul AugustFEST continuă miercuri, 8 august 2018, după cum urmează:
Parcul Castelului Károlyi
Scena în aer liber
8 august 2018, miercuri
Ora 20.00 Minirecital Castelanii (partea a II-a)
Ora 20.30 Mega Concert Retro-Mania: AUTH CSILLA, ÉLIÁS JR., BETTI/DESPERADO LIVE BAND: ABRAKAZABRA