Elevii Liceului Teoretic Carei, care au participat voluntar la plantări de puieți, s-au clasat pe locul al doilea în cadrul Concursului Național ecOprovocarea, la categoria ”Plantare”. Elevii voluntari de la Liceul Teoretic Carei, 227 la număr, au reușit performanța de a planta 5.815 puieți de copaci.

teoretic plantare

În Concursul Național ecOprovocarea s-au înscris 108 școli din 37 de județe ale țării. Echipele de elevi și profesori care au obținut cele mai bune rezultate la Concursul Național din cadrul programului ecOprovocarea vor participa la următoarea Tabără ecOprovocarea.
„În acest an școlar, am văzut în elevi determinare, am văzut o dorință de a schimba soarta mediului înconjurător din România. Obiectivul nostru este de a forma lideri în domeniul protejării mediului, iar liderii se formează încă de pe băncile școlii. Activitățile pe care elevii le fac în cadrul programului ecOprovocarea sunt extra-școlare și an de an ne bucură rezultatele și implicarea de care elevii dau dovadă în acțiunile lor de voluntariat. Ce ne dorim este să contribuim la obiectivul pentru dezvoltare durabilă stabilit de Națiunile Unite: educație de calitate”, a declarat Lucia Cojocaru, Managerul Programului „ecOprovocarea” al Asociației ViitorPlus, citată de Sătmăreanul.net.