Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, a semnat ieri, la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice din București, contractul de finanțare pentru extinderea și modernizarea Școlii Gimnaziale Vasile Lucaciu din municipiu, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

scoala vasile lucaciu
Proiectul intitulat ”Extindere Școală Gimnazială Vasile Lucaciu cu corp nou P+2 (3 parțial) și modernizarea clădiri existente din municipiul Carei, str. Vasile Lucaciu n5.16-18” va fi finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), valoarea alocată de la bugetul de stat fiind de 13,22 milioane lei, circa 3,1 milioane de euro.
”Acum, că am semnat contractul de finanțare, vom trece la organizarea licitației pentru realizarea cât mai rapidă a investiției. Cel mai probabil vom organiza o singurp licitației, care va cuprinde atât proiectarea cât și execuția. Prin această investiție, finanțată de Guvernul României prin PNDL, vom reuși să asigurăm condiții optime atât pentru elevii cât și pentru cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale Vasile Lucaciu”, a declarat primarul Eugen Kovacs.