Careianul Bartincki Attila, bronz la Campionatului European de Karate Shito Ryu

La sfârșit de săptămână, în localitatea Lanciano, regiunea Abruzzo, județul Chieti, din Italia, a fost gazda Campionatului European de Karate Shito Ryu. Bartincki Attila, de la clubul sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei, a avut onoarea să participe la această competiție, făcând parte integrantă din echipa României.


El a participat la proba de Kumite seniori masculin -65 kg, unde a reușit super performanța de a urca pe podium, clasându-se pe locul trei, cucerind medalia de bronz.
Attila a fost însoțit de instructorul și președintele clubului sportiv Karate Do B.F.K.S., dr. Fazekas György, și vicepreședintele Bartincki Lajos.
Conducerea clubului dorește să mulțumească ajutorul financiar primit de la Primăria Municipiului Carei şi Consiliul Local al Municipiului Carei, prin proiectul de finanțare nerambursabilă pe anul 2018.
”Mai bine două ore de sport pe zi, decât două ore în fața calculatorului”, este sloganul antrenorului dr. Fazekas György.
Antrenamentele gratuite ale clubului sportiv se țin în Carei, în zilele de luni, miercuri și joi, la Centrul Social, fosta cazarmă, de la ora 17.15.