Cele mai bune echipe de juniori din 12 judeţe din Ardeal îşi vor măsura forţele în faza zonală, care va fi găzduită de municipiul Carei. Echipa U19 a Victoriei Carei, antrenată de Tabi Zsolt şi Marius Botan, va evolua astfel pe teren propriu, după ce sâmbătă a înfrânt Minaur Baia Mare în dubla fazei interjudeţene.

victoria (1)

“Până acum, în fazele zonale am jucat doar în deplasare în ultimii trei ani. Sper că vom putea valorifica avantajul de a juca pe teren propriu. Mizăm şi pe susţinerea suporterilor noştri”, a declarat antrenorul Tabi Zsolt.
Potrivit sursei citate, careienii vor avea parte de meciuri frumoase. “Chiar dacă vom câştiga sau vom pierde, este o etapă în care avem numai de învăţat. Pentru noi este o onoare să găzduim această fază zonală, din care se poate ajunge în finală. Pe această cale, invit toţi iubitorii de fotbal să vină la meciuri, nu doar la cele ale Victoriei Carei, căci şi în celelalte echipe evoluează jucători foarte valoroşi”, a adăugat Tabi Zsolt.
Încă nu se ştie care echipe vor sosi la Carei şi nici în ce zi va începe competiţia zonală, cel mai probabil joi sau vineri. Vom reveni cu aceste informaţii imediat ce vor fi comunicat către CSM Victoria Carei.