După ce au câştigat ieri campionatul judeţean, juniorii de la Victoria Carei au obţinut un egal în deplasare, jucând împotriva echipei Minaur Baia Mare, campioana judeţului Maramureş. Careienii se pregătesc deja pentru returul care va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, pe stadionul Victoria.

victoria juniori.jpg

Juniorii de la Victoria Carei au reuşit, pentru a patra oară consecutiv, să câştige campionatul judeţean de juniorii. Ieri, aceştia şi-au adjudecat titlul, învingându-i la penalty pe cei de la Turul Micula pe stadionul Olimpia. Careienii nu au avut prea mult timp pentru a-şi savura victoria, jucând azi primul meci din dubla interjudeţeană cu campioana judeţului Maramureş, Minaur Baia Mare.
Careienii au dominat prima repriză, Hevele Mark reuşind să înscrie primul gol. Juniorii de la Victoria au avut mai multe atacuri, gazdele fiind salvate de două ori de barele porţii. A avut de lucru şi portarul Preg Daniel, însă a reuşit să apere cu succes poarta careienilor. Încurajaţi de suporteri, cei de la Minaur Baia Mare au reuşit să egaleze în cea de-a doua repriză, în urma unei lovituri de la 11 metri, antrenorul careian Tabi Zsolt considerând discutabilă decizia arbitrului. Careienii nu s-au demoralizat, astfel că Mărneanu a reuşit să înscrie din nou în poarta gadelor. Spre ghinionul careienilor, cei de la Minaur Baia Mare au reuşit să egaleze în minutul 88. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2.
Antrenorul Tabi Zsolt s-a declarat mulţumit de jocul juniorilor careieni. După părerea sa, având în vedere cele două goluri înscrise în deplasare, careienii sunt în avantaj. Bineînţeles, printr-un joc bun, juniorii de la Victoria trebuie să câştige returul. Suporterii sunt aşteptaţi pe stadionul Victoria sâmbătă, de la ora 17.30, pentru a-i susţine pe juniorii antrenaţi de Tabi Zsolt.