Filmul american despre Crăciun turnat de către compania Castel Film va fi lansat la sfârșitul acestui an, a declarat producătorul filmului, Linda Miller, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc azi, la castelul din Carei.

Producătorul Linda Miller a refuzat să divulge informații despre tematica filmului și actorii care joacă în acesta. Singurul lucru care l-a precizat a fost că filmul turnat la Carei este un film despre Crăciun.
Producătorul Linda Miller a declarat că municipiul Carei a fost ales ca locație pentru filmări din cauza castelului Karolyi, a parcului care îl înconjoară, dar și al clădirilor vechi din centrul localității, care au oferit un decor potrivit pentru unele scene din film.
În cele 12 zile de filmări, careienii au putut participa la filmări în calitate de figuranți. Producătorul american s-a declarat mulțumită de modul în care s-a lucrat cu aceștia, remarcând în mod deosebit răbdarea de care au dat dovadă. Filmările vor continua în perioada următoare într-un studio din București, după ce vor fi amenajate decorurile necesare.
Careiul este un oraș european foarte frumos și foarte liniștit, a a mai arătat producătorul Linda Miller, adăugând că prietenii săi din SUA au fost impresionați de pozele pe care le-a realizat aici.
Filmul realizat la Carei este regizat de către regizorul american Amy Krell.