Echipa de fotbal a Liceului Teoretic Carei, care reprezintă judeţul Satu Mare la etapa naţională la fotbal băieţi nivel liceal în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Scolar (ONSS), a reuşit să se califice în semifinalele competiţiei, care se desfăşoară în Teleorman.

Echipa liceului careian, antrenată de Răzvan Nintaş, s-a calificat în semifinale după două reveniri spectaculoase în cadrul celor două partide disputate în cursul zilei de azi. Careianii au învins Liceul cu Program Sportiv Mircea Eliade Bucureşti cu scorul de 5-2, deşi la pauză erau conduşi cu 0-2. De asemenea, echipa Liceului Teoretic Carei a învins echipa Colegiului Naţional Enăchiţă Văcărescu Târgovişte cu scorul de 3-2, la pauză fiind conduşi tot cu scorul de 0-2.
“Suntem foarte bucuroşi de realizările zilei de azi. Competiţia este de un nivel ridicat, echipele participante având în componenţă jucătorii din prima ligă. Mâine vom juca cu echipa din Sibiu, în cadrul căreia evoluează trei jucători de la Gaz Metan Mediaş”, a declarat antrenorul Răzvan Nintaş.
“După un drum istovitor, pe o căldură mare, am reuşit azi două reveniri spectaculoase. Atât copiii cât şi eu sperăm ca duminică să ne putem juca şansa pentru o medalie”, a adăugat antrenorul Răzvan Nintaş.
Portalul Opinie de Carei le urează mult succes în semifinale!