Sâmbătă, în sala de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din Carei a avut loc o nouă ediție a evenimentului FitDay, organizat de către instructorul de aerobic şi de fitness Szabo Andrea, sub deviza ”Cea mai mișcată zi din an”.

31948529_2130309516983275_352585577704456192_n

“Pentru mine, bineînţeles, a fost o zi de neuitat! Au participat antrenori superbi şi fetele mele de la antrenamente. Sunt foarte mulţumită, fiindcă am reuşit să organizez încă doua evenimente. Fetele au fost foarte serioase, au lucrat foarte mult. Am făcut şi poze cu Partypics. Participantele care au dorit să se pozeze au primit pe loc fotografia, ca să le rămână de amintire. De asemenea, am avut un stand cu machiaj de la Debrecen, unul cu haine de sport SPARTAN POWER, dar şi un stand cu produse dietetice”, a declarat instructorul de aerobic şi de fitness Szabo Andrea.
Participantele au avut parte de foarte multă mişcare. “Antrenamentele au fost superbe. Am început eu cu Gabi Juhasz, noi am ţinut un antrenament Boot Camp de 30 de minute, ca şi încălzire. A urmat un antrenamnet de brutal box cu Zsuzsa Barna, venită din Debrecen. Programul a continuat cu primul antrenament cu instrumente la FitDay, gymstick, cu Czégel Erika. Consider că niciuna dintre participante nu a încercat un asemenea antrenament, a fost ceva foarte nou pentru noi. Am continuat cu un antrenament de bodyARTXCross, cu Ilyes Ilona şi Andrei Chirilă, de la bodyART School România. Pentru mine asta a fost cireaşa de pe tort, întrucât chiar acum fac cursul bodyART tot la bodyART School România”, a adăugat Szabo Andrea.

Portalul Opinie de Carei a fost partener media al evenimentului.