Sâmbătă, 5 mai 2018, Centrul Cultural al Municipiului Carei și POLIPOL va organiza Crosul POLIPOL pentru elevi și adulți, eveniment sportiv cu caracter caritativ. Participarea la cros este gratuită, însă toată acțiunea are caracter caritativ. Prin participarea la acest concurs de alergare putem ajuta un copil în vârstă de șase ani.

AFIS CROS

Denis a fost diagnosticat cu autism și ar trebui să participe o perioadă lungă de timp, cu o frecvență de cinci ori pe săptămână, la ședințe de terapie, într-un spital situat la o distanță mare de domiciliul său. Polipol va contribui la costurile tratamentului cu câte 30 de lei pentru fiecare participant la cros.
Program:
Ora 8.30, în Parcul Dendrologic din jurul Castelului Károlyi (întâlnire și înscriere de la ora 8.30, startul concursului se dă la ora 9.00)
Crosul pentru elevi se desfățoară pe două categorii de vârstă: clasele V-VIII și clasele IX-XII. Înscrierile au loc la fața locului.
Ora 9.00, în Parcul Kosuth (întâlnire și înscriere de la ora 9.00, startul concursului se dă la ora 9.30)
Crosul destinat persoanelor peste 18 ani și atleților, care se va desfășura pe o distanță de aproximativ 5 kilometri și va avea ca punct de pornire Parcul Kosuth din municipiul Carei, iar punctul de Finish, sediul Polipol Mobila din Foieni (societatea va asigura transport gratuit pe ruta Foieni-Carei atleților înscriși la cros)
Premiile vor consta în diplome și medalii oferite de organizatori.
Sunt așteptați la concurs toți cei care nu au probleme de sănătate, care, prin eforul depus să le creeze disconfort. Rugăm ca alături de copii cu vârsta sub 14 ani să fie prezent la eveniment cel puțin o persoană adultă.
După crosul destinat copiilor, Polipol îi invită pe doritori la Ziua Porților Deschise care va avea loc la sediul din Foieni al firmei. Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!