Miercuri, 30 mai 2018, la ora 17.00 va avea loc concertul FUEGO – Tu ești primăvara mea! Prețul biletetului este de 60 lei. Biletele se găsesc la biroul Centrului Cultural Carei, se arată într-un anunţ transmis portalului Opinie de Carei.

fuego-tu-esti-primavara-mea-afis-nou

“Pentru mine, muzica usoara romaneasca, din perioada interbelica pana in vremurile copilariei si spre azi, inseamna esenta, muzicalitate, mesaj si melodicitate, inspiratie, exemplu, toate la un loc, dar si crezul dupa care am devenit, la randu-mi, un slujitor al ei, de peste 20 de ani. Nu e uitata, nu e aruncata la cos, ea aflandu-se in sufletele nostalgicilor si a tuturor celor ce stiu ca melodiile de calitate capata valoare in ani!
Si avem nenumarate astfel de valori, pe care le voi readuce in atentie, in turneul meu national “TU ESTI PRIMAVARA MEA”
Imi doresc sa aduc un omagiu muzicii romanesti, sa fac o reverenta, dupa atatia ani si sa arat publicului meu ce-a fost, ce este si ce-ar putea fi Romania daca nu si-ar uita muzica si idolii! Am si doua super invitate, doua stele ale genului, doua dive de ieri pana azi, cu nenumarate hituri – STELA ENACHE si MARINA FLOREA!
Pregatim surprize spectaculoase, momente unice, printre slagarele de candva, cele mai frumoase si iubite refrene, dar si piese de-ale mele, vechi si noi, totul in doua ore de show special, intr-o feerie a primaverii! Va astept cu drag!”, se arată în mesajul lui Fuego transmis careienilor.