Etapa națională a Olimpiadei școlare la disciplinele din aria curriculară ”Tehnologii” – domeniul Fabricarea produselor din lemn, care se adresează elevilor din învățământul liceal – filiera tehnologică, clasele a XI-a și a XII-a, se va desfăşura, în perioada 2-6 aprilie 2018, la Liceul Tehnologic ”Simion Bărnuțiu” din Carei.

liceul simion barnutiu

La olimpiadă unde sunt așteptați 60 de elevi, profesori însoțitori și membri ai Comisiei Centrale.
Festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale de Fabricarea produselor din lemn va avea loc luni, 2 aprilie, ora 17.00, la Centrul Cultural Carei.
Elevii participanți vor susține o probă scrisă, marți 3 aprilie și o probă practică, joi 5 aprilie.
Cazarea elevilor și profesorilor însoțitori se face la Liceul Tehnologic ”Simion Bărnuțiu” Carei, care și-a deschis larg porțile acestui eveniment, cu ospitalitatea caracteristică, pentru a primi echipajele din 16 județe ale țării. Miercuri, 4 aprilie, pentru participanții la olimpiadă este organizată o vizită la fabrica de mobilă Polipol din Foieni, la Castelul Karolyi și obiective turistice din Municipiul Carei. Festivitatea de premiere este programată pentru joi, 5 aprilie, ora 18.00, în Sala de festivități din cadrul Primăriei Carei.