Concert extraordinar Szirtes Edina Mókus la Teatrul Carei

În data de 11 aprilie 2018, miercuri, de la ora 18.00, Teatrul Municipal Carei găzduiește un eveniment extraordinar. Concertul va fi susținut de câștigătoarea premiilor „Artisjus” și „Fonogram” din Ungaria, compozitoarea, violinista, muziciana și cântăreața Szirtes Edina Mókus, informează Centrul Cultural.

Szirtes Edina plakat
Cu ocazia zilei poeziei maghiare, ea va interpreta poezii ale autorilor József Attila, Nagy László, Szép Ernő, Radnóti Miklós și Weöres Sándor transpuse pe note, dar și compoziții proprii.
De această dată îl are ca invitat pe Fekete János „Jammal”, care va îmbogăți sunetul excepțional de looper-vioară și voce cu fragmente de beatbox.
Bilete se pot achiziționa la biroul Centrului Cultural Carei la prețul de 15 lei. Informații: la telefon: 0261.865.006.
„Nu vrea să se prezinte pe ea însăși ci muzica, dar știe că pentru asta este nevoie de o prezență intensă. Mai mult decât orice, vrea să transmită ceea ce aduce cu ea: cântece, melodii și gânduri. Szirtes Edina Mókus interpretează așa cum alții vorbesc limba maternă. Ascultătorii ar putea avea impresia că nu inventează melodiile, ci le descoperă.” (Csabai Máté, critic muzical)