Bosch Service Solutions Timișoara organizează interviuri pe loc în Carei. Compania germană caută persoane pasionate de lucrul cu cifrele pentru locația din Timișoara. Fii remarcabil și dezvoltă-te pe plan profesional într-o echipă tânără și dinamică.

bosch

Dacă știi maghiară la un nivel mediu-avansat și ești pasionat de științele exacte, nu mai sta pe gânduri și hai să ne cunoaștem. Ambasadorii Bosch vor fi prezenți la Centrul Cultural Carei, sala Deák Endre în data de 13 aprilie între orele 10:00 – 17:00 și îți vor răspunde la întrebări. Înarmează-te cu încredere și listează-ți CV-ul; aceștia sunt primii pași spre o carieră de success!
Intră în echipa Bosch și ai parte de urmatoarele beneficii:
-pachet salarial atractiv
-program de lucru flexibil
-acces la activități sportive și servicii medicale
-mediu de lucru internațional
-suport pentru obținerea primei de instalare
Bosch Service Solutions este un furnizor global de servicii de externalizare a proceselor de afaceri, care folosește tehnologie de ultimă oră și soluții conectate la internet pentru a dezvolta soluții integrate și inovatoare de servicii în domeniile mobilității, monitorizării și experienței clienților. Aproximativ 9.000 de angajați din 27 de locații oferă asistență clienților naționali și internaționali în mai mult de 35 de limbi, în principal din sectoarele auto, călătorii și transport, precum și din sectorul logistic și cel de tehnologia informației și comunicațiilor.