O urmărire ca-n filme a avut loc azi, în jurul amiezii, pe străzile din Carei. Un echipaj al Poliţiei şi unul al Poliţiei Locale au urmărit un autoturism condus de un careian gelos, care flutura un cuţit pe geam. Bărbatul s-a oprit în faţa sediului Poliţiei Carei, unde a fost imobilizat de către oamenii legii. Ulterior, acesta a fost internat la Psihiatrie.

O careiancă a sunat astăzi la 112 acuzând faptul că ar fi fost amenințată cu moartea de către soțul său. Polițiștii careieni s-au deplasat de urgență la fața locului și i-au asigurat protecție femeii pentru a putea să își strângă câteva lucruri personale din casă pentru a părăsi domiciliul conjugal. În fața domiciliului a apărut, într-un autoturism Volkswagen Passat, soțul femeii, în vârstă de 39 de ani. În pofida somaţiilor poliţiştilor, bărbatul a fluturat un cuțit la geam și apoi a demarat în trombă cu mașina.
La un moment dat, bărbatul cu cuţitul, angajat al unei firme de patiserie, a reuşit să scape de poliţişti, care îl căutau înspre Petreşti. Fratele său a sesizat un echipaj al Poliţiei Locale Carei, ce se afla în parcarea de lângă Victoria. Acesta le-a relatat poliţiştilor locali că fratele său a ameninţat că o va omorî pe soţia sa, dar şi pe presupusul amant al acesteia, patronul unei fabrici de mobilă.
Poliţiştii locali l-au luat cu ei în maşină pe fratele bărbatului şi au pornit în urmărirea sa, găsindu-l pe strada Constantin Mile, unde au vrut să-l blocheze, însă manevra nu a reuşit. Ehcipajul Poliţiei Locale a urmărit autoturism Volkswagen Passat pe străzile Agoston, Coposu, Horea şi Iuliu Maniu, fiind la un pas să lovească o femeie pe o trecere de pietoni. În urma insistenţelor telefonice ale fratelui său, bărbatul gelos a oprit autoturismul în faţa sediului Poliţiei Carei, blocând uşile. În cele din urmă, acesta a fost de acord să coboare din maşină, fiind imediat încătuşat de către oamenii legii. Pe bancheta autoturismului poliţiştii au găsit două cuţite cu lama de peste 30 de centmetri. Careianul gelos a fost internat la Psihiatrie. Martori oculari au declarat pentru Opinie de Carei că, în momentul imobilizării, bărbatul gelos se afla într-o stare de agitaţie extrem de evidentă.