Compania Lidl intenționează să construiască un magazin în municipiul Carei. Anunțul privind organizarea unei dezbateri publice privind Planul Urbanistic Zonal (PUZ) al viitorului magazin a fost postat pe site-ul Primăriei Municipiului Carei.

lidl

Viitorul magazin Lidl va fi construit pe Calea Mihai Viteazul, la numerele 36-38-40, puțin mai încolo de magazinul Unicarm. Beneficiarii PUZ-ului sunt mai multe persoane fizice, proprietare ale terenurilor pe care urmează să se construiască viitorul magazin.
Dezbaterea publică a PUZ-ului ”CONSTRUIRE SPAȚIU COMERCIAL, PRODUSE ALIMENTARE ȘI NEALIMENTARE, INCLUSIV VÂNZARE CU AMĂNUNTUL, SISTEMATIZARE VERTICALĂ, AMENAJĂRI EXTERIOARE ACCESE ȘI PARCAJE, AMPLASARE POST TRAFO, PANOURI FOTOVOLTAICE, ORGANIZARE DE ȘANTIER, BRANȘAMENTE ȘI RACORDURI LA UTILITĂȚI, AMPLASARE TOTEM ȘI PANOURI PUBLICITARE, ÎMPREJMUIRE” va avea loc în data de 20 martie 2018, începând cu ora 16.30, în sala de ședințe a Primăriei Carei.

Lidl este o companie germană cu prezență globală și cu o istorie de aproape 90 de ani. Evoluția companiei este marcată de o expansiune rapidă pe întreg teritoriul Europei în ultimele decenii, iar din anul 2017 și pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Activând în 30 de țări din lume, cu mai mult de 215.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine. Activ în România din 2011, Lidl deține peste 200 de magazine în țara noastră, printre care două situate în municipiul Satu Mare și unul în orașul Tășnad.