Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Urziceni au reținut pe sensul de ieșire din țară un bărbat care era căutat de către autoritățile din România, fiind principalul suspect într-un caz de omor, comis înainte cu câteva ore, informează Poliția de Frontieră.

 

arestat

În data de 5 martie a.c., în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, s-a prezentat pe sensul de ieșire din ţară, călătorind cu un autoturism, Ștefan R., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare.
Cu ocazia efectuării formalităților specifice, polițiștii de frontieră au constatat ca bărbatul este bănuit de comiterea unei crime comise în urmă cu câteva ore, pe raza municipiului Satu Mare, fiind informaţi în acest sens de către lucrătorii din cadrul IPJ Satu Mare.
Mai mult de atât, la controlul efectuat asupra bagajelor personale, într-o geantă de voiaj a fost descoperită cantitatea de 318 pachete cu țigări, cu timbru fiscal românesc, pentru care bărbatul nu a putut prezenta niciun document de proveniență.
Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

O barmană care lucra în localul Casablanca de lângă Gara din Satu Mare a fost ucisă cu bestialitate azi noapte. Ștefan R., bărbatul reținut în Urziceni, este principalul suspect al anchetatorilor. Mobilul crimei l-a constituit jaful, spun anchetarorii.