Asfaltare la rece pe Bulevardul 25 Octombrie din Carei. Urmează Calea Mihai Viteazul

Direcția Servicii Publice Locale (DSPL) din cadrul Primăriei Carei a demarat azi dimineață o acțiune de plombare a gropilor de pe Bulevardul 25 Octombrie și Calea Mihai Viteazul din municipiu, se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a administrației locale careiene.

asfaltare la rece

Pentru a nu mai întârzia cu lucrările din cauza temperaturilor scăzute, DSPL folosește asfalt rece. Această tehnologie modernă de plombare a gropilor din asfalt, adaptată sezonului rece, poate fi utilizată la temperaturi de peste -5 grade Celsius.
În cursul zilei de azi, angajații DSPL au plombat gropile de pe Bulevardul 25 Octombrie, la ieșirea din municipiul Carei înspre Oradea. Conform graficului stabilit, lucrările vor avansa înspre centru și vor fi continuate pe Calea Mihai Viteazul. În cazul în care condițiile meteo o vor permite, lucrările urmează să fie finalizate în decurs de o săptămână.
Cele 10 tone de asfalt rece au fost achiziționate de la un producător din Oradea. Acesta este livrat în găleți cu capacitatea de 25 kilograme, se mai arată pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.