Careienii şi locuitorii comunelor din zonă sunt aşteptaţi joi, 22 februarie, cu premii valoroase şi nenumărate suprize de către cei de la Polipol. O seară de jocuri, dedicată alungării iernii, va fi organizată mâine, începând cu ora 18.00, în sala Deak Endre a Centrului Cultural Carei. Acţiunea este organizată în spiritul marii familii Polipol Mobila, care numără sute de membri.

polipol joc

 

În seara alungării iernii vor fi confecţionate măşti, dar participanţii vor putea să experimenteze şi pictură pe faţă. De asemenea, vor putea lua parte la diverse activităţi artizanale, cum ar fi pictură şi olărit. Tematica manifestării o constituie alungarea iernii. Va fi adusă şi o cabină foto. Fiecare participant îşi va putea fotografia masca. Vor fi şi premii. Vor fi premiate cele mai frumoase măşti, de fapt cele mai frumoase trei. Câştigătorii vor fi stabiliţi prin vot.
Organizatorii au doar o singură rugăminte la cei interesaţi de eveniment, la care sunt aşteptaţi nu doar angajaţii Polipol, respectiv să anunţe din timp, telefonic (0261/805-411) sau pe pagina de Facebook a firmei.
Un stand de informare al firmei Polipol Mobila SRL Foieni va fi amplasat la intrarea principală în supermarketul Auchan din municipiul Satu Mare sâmbătă, 24 februarie, între orele 10.00-16.00. Aici va fi prezentată oferta de locuri de muncă a firmei. Polipol caută tapițeri, croitori și tâmplari, dar și alte calificări. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la standul firmei din incinta Auchan Satu Mare.
De altfel, Polipol are un program special pentru viitorii angajați din municipiul Satu Mare și localitățile învecinate. În perioada de instruire, aceștia vor lucra într-un singur schimb.
Bineînţeles, Polipol Mobila SRL oferă în continuare locuri de muncă pentru careieni și cei din localitățile înconjurătoare.
În cazul în care sunteți interesați de oferta de locuri de muncă în cadrul Polipol Mobila SRL, sunteți așteptați la sediul firmei din Foieni. Veți fi informat prompt și în mod confidențial. Sunteţi aşteptaţi în zilele de luni și miercuri, între orele 10.00-12.00, în cadrul Porților Deschise. Trebuie doar să menționați la poarta fabricii scopul vizitei dumneavoastră. Veți fi intervievat de către specialiștii Polipol și veți completa un chestionar de evaluare. Apoi, vi se vor prezenta posibilitățile de încadrare în muncă. Puteți deveni membru al echipei Polipol chiar și în decurs de 2-3 zile.
De asemenea, Polipol încearcă să-i premieze și pe cei care popularizează oferta de locuri de muncă a firmei. Nu trebuie decât să le spuneți rudelor și cunoscuților despre această oportunitate, iar în măsura în care unul dintre aceştia este angajat și arată că dumneavoastră sunteți cel care i-ați recomandat firma, Polipol vă recompensează cu 100 de lei. În acest sens, în primul rând trebuie să completaţi o cerere, personal, la sediul firmei din Foieni, sau să o trimiteţi prin email sau prin intermediul Facebook. În cazul în care persoana care se prezintă în vederea angajării confirmă că dumneavoastră i-aţi recomandat firma Polipol, veţi fi contactat de către angajaţii Polipol pentru a vă putea ridica premul în valoare de 100 de lei pe baza actului de identitate.
Mai multe informaţii despre toate acestea puteţi obţine la adresa de email: cariere@polipol.ro.