La data de 6 februarie 2018, în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Carei, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza municipiului Carei, au surprins în flagrant delict doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani, din aceeași localitate care ar fi încercat să sustragă un autovehicul, informează IPJ Satu Mare.

arestat

În fapt, respectivul auto se afla parcat în fața unui bloc având cheile în interior, iar cei doi tineri au intenționat să profite de acest lucru și să sustragă autovehiculul, moment în care au fost surprinși în flagrant delict de o patrulă de poliție.
Cercetările se efectuează în continuare sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat, tinerii fiind reținuți pentru 24 de ore.
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Carei au stabilit în urma cercetărilor faptul că cei doi sunt bănuiți de comiterea și a altor fapte de furt calificat săvârșite în cursul lunilor noiembrie – decembrie 2017, astfel că fiind prezentați Judecătoriei Carei s-a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestora.