În cursul zilei de ieri, 1 februarie 2018, o patrulă a Poliției Locale Carei a surprins o căruță care staționa pe spațiul verde situat la intersecția străzilor Someș și Petofi Sandor, se arată într-un material postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

Proprietarul abandonase atelajul, existând astfel riscul producerii unor accidente. Polițiștii locali au identificat proprietarul, care a fost sancționat contravențional cu suma de 100 lei pentru abandonarea atelajului pe domeniul public. De asemenea, acesta a fost pus să curețe de pe carosabil excrementele calului. Poliția Locală lansează un apel proprietarilor de căruțe să fie atenți pe unde circulă, întrucât există străzi pe care accesul lor este interzis, și să le echipeze corespunzător.
Tot în cursul zilei de ieri, agenții Poliției Locale Carei au sancționat contravențional mai mulți proprietari care și-au parcat autoturismele pe spațiile verzi din municipiu. Poliția Locală va continua acțiunea de identificare și sancționare a proprietarilor care și-au abandonat mașinile pe domeniul public.