În cadrul ședinței extraordinare de azi, 31 ianuarie 2018, consilierii locali careieni au rezolvat situația juridică a sălilor de sport aparținând Liceului Teoretic și Colegiului Tehnic Iuliu Maniu. După preluarea lor în domeniul public, consilierul local Ioan Oneț a propus ca cele două săli de sport să fie date în administrarea liceelor de care aparțin.

DSC_0340

Consilierii locali au aprobat preluarea în domeniul public al săilor de sport ale Liceului Teoretic și Colegiului Tehnic Iuliu Maniu. ”Cred că cele două săli de sport ar trebui să le dăm în administrarea celor două licee”, a propus consilierul local Ioan Oneț. Astfel, va fi rezolvată atât problema plății utilităților cât și a încasării taxelor pentru închirierea lor, a adăugat Oneț. Președintele Comisiei Juridice, avocatul Eva Mărginean, a arătat că prin proiectul adoptat în ședința de azi se referă strict la rezolvarea situației juridice, urmând ca transmiterea în administrarea liceelor să facă obiectul unui proiect de hotărâre separat, într-o ședință viitoare.
Tot în ședința de azi, consilierii locali au aprobat concesionarea prin licitație publică a unui teren de 1.000 mp, situat în spatele stadionului Victoria, cu intrare de pe Calea Armatei Române. Un careian a cerut concesionarea terenului în vederea construirii unei pălincii care să deservească locuitorii municipiului.