Joi, 25 ianuarie 2018, începând cu ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc lansarea de carte „Lélek és test hálószobája” (Camera de relaxare a sufletului și trupului), semnată de Elek György, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Manifestarea a fost deschisă de Belényi Andrea, profesoară de limba maghiară și Eugen Kovács, primarul Municipiului Carei.
După alocuțiunile de deschidere a evenimentului totul a decurs într-un mod informal, accesibil și mai profund din punct de vedere al temelor abordate de cei doi interlocutori ai lui Elek György, Szolomájer Tímea, învățătoare și coordonatoare a cercului de teatru amator în limba maghiară de la Centrul Cultural Carei, respectiv dr. Frigy Szabolcs, consilier școlar și lector universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, departamentul Sociologie, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
Discuțiile s-au extins trepat, astfel și cei prezenți au intrat în joc, ideile circuland libere între public, autor și cei doi moderatori, Szolomájer Tímea și dr. Frigy Szabolcs.
La finalul manifestării, cei prezenți au primit carte cu autograf din partea autorului.