După aproape doi ani de când a fost realizat, careianul Marius Georgescu a decis să prezinte publicului larg filmul Flash. Un scurtmetraj care a câștigat în 2016 premiul „Nina Behar” la Festivalul Cinemaiubit, București, a fost proiectat la Carei Mini Film Festi la Carei, tot în 2016, iar anul trecut la Cluj Shorts International Short Film Festival, la Cluj-Napoca. Scurtmetrajul de ficțiune a fost filmat în castelul Karolyi.

Flash este un film de aventură, comedie și mister, scris de Marius Georgescu, ce spune povestea unui elev de liceu, care vizitează castelul împreună cu colegii săi de clasă și ajunge să aibă niște experiențe miraculoase. În film, numele castelului este unul fictiv.
Actorii din rolurile principale și secundare sunt colegi de-ai lui Marius Georgescu de la facultate, de la secția de actorie, precum și Adrian Ștefănuți, conducătorul cercului de teatru amator din cadrul Centrului Cultural din Carei, care îl interpretează pe ghid. Rolurile episodice sunt jucate de câţiva careieni, prieteni de-ai lui Marius.
Filmul Flash reprezintă și un mijloc de promovare a castelului peste tot unde va fi proiectat. Probabil că în scurt timp scurtmetrajul de ficţiune va fi prezentat şi în municipiul Carei.