În data de 12 ianuarie, vineri, începând cu ora 18.00 va avea loc în sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei o reprezentație a monodramei Eu, Károli Gáspár, în evoluția actorului Varga Sándor, regia artistică Bessenyei István.

Karoli1

Cu acest spectacol, Trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare a comemorat aniversarea de 500 de ani al reformei religioase mondiale, respectiv 450 de ani al reformei religioase maghiare.
”Eu, Károli Gáspár, predicatorul reformatorilor din Gönc și senior al profesorilor din Valea Košice, la îndemnul unor prieteni de încredere, am hotărât să vă adresez niște vorbe, vouă, dragi prieteni, frați, vouă care, la chemarea mea, v-ați prezentat aici. Fac acesta din condiserația de a vă lumina și vouă calea care dispăruse până la traducerea în limba maghiară a Sfintei Scripturi…”.
Bilete pentru spectacol se pot achiziționa la prețul de 18 lei la referentele Centrului Cultural Carei zilnic până vineri între orele 10.00 și 16.00, respectiv cu o oră înaintea începerii spectacolului. Pentru informații suplimentare, contactați Centrul Cultural Carei la numărul de telefon: 0261-865.006.