În cadrul ședinței extraordinare de azi, 13 decembrie 2017, consilierii locali careieni au aprobat premierea sportivei Dari Helga pentru rezultatele obținute la tenis de masă atât pe plan național cât și pe plan internațional în decursul acestui an.

mircea-dari-helga
Antrenorul Mircea Podoba, alături de sportiva Dari Helga

Potrivit hotărârii Consiliului Local, adoptată cu unanimitate de voturi, sportiva careiancă va fi premiată cu suma de 7.000 lei. Dari Helga este legitimată la Clubul Statisztika Budapesta (antrenată de Fulop Istvan și Olah Zsuzsa), iar la lotul național o are ca antrenoare pe Fazekas Maria (fosta componentă a lotului de seniori a Ungariei). Când se află în țară se pregătește cu Podoba Mircea la Clubul Elevilor-TAPO Carei.
Tot în ședința de azi, consilierii locali au aprobat achiziționarea a 200 de cărți ”Cunoașterea și jurizarea vinului”, avându-l ca autor pe Komaromi Jozsef, deținător al premiului de excelență Pro Urbe al municipiului Carei din 2005. De asemenea, Komaromi Jozsef este membru fondator al Asociaţiei Sf. Orban din Carei, iar din 2008 este membru al Academiei de Vinificaţie din Budapesta.