Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, a anunțat în cadrul ședinței extraordinare de azi a Consiliului Local că va propune acordarea titlului ”Pro Urbe” pentru fostul secretar al municipiului Carei, Sroth Clara, care o dovadă a recunoașterii activității desfășurate în slujba comunității locale.

sroth opritoiu

Decernarea titlului va avea loc în cadrul unei ședințe festive a Consiliului Local Carei, care va fi convocată în data de 20 decembrie 2017. Primarul Eugen Kovacs a apreciat profesionalismul și tactul deosebit de care a dat dovadă Sroth Clara în activitatea îndelungată desfășurată în calitate de secretar al municipiului Carei.
Tot în ședința de azi s-a prezentat consilierilor locali și noul secretar al municipiului Carei, Adela Oprițoiu, care activează de 17 ani în diverse funcții publice, în ultimii zece ani fiind angajată în funcția de jurist al Instituției Prefectului Satu Mare. Adela Oprițoiu a promovat concursul organizat recent la București pentru ocuparea funcției de secretar al municipiului Carei.