Spectacol de neuitat, duminică seară (10.12.2017), la Teatrul Municipal din Carei, în cadrul Festivalului Magia Crăciunului. Un eveniment artistic memorabil, cu doi actori mari ai scenei românești. Este vorba despre Vasile Muraru și Valentina Fătu-Pătrașcu, un cuplu care a adus zâmbete pe buze timp de două ore, la fiecare apariție, informează Direcția de Cultură Carei.

Actorii Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” au avut o prestație de zile mari, în fața unui public de calitate, care a gustat fiecare moment al spectacolului „Astăzi, minte-mă frumos”.
Numerele de comedie au fost completate cu cele de muzică de bună calitate susţinute de solista Teatrului ”Constantin Tănase”, Daniela Tănase, o interpretă cu mare priză la spectatori, alături de care publicul a fredonat mari șlagăre ale muzicii ușoare românești.
Celebrul actor a mărturisit că se află a doua oară la Carei, dar că este plăcut surprins de ”bijuteria” în care are loc acest spectcol (clădirea Teatrului Municpal) și de faptul că și azi există foarte mulți copii care frecventează cercurile Centrului Cultural. La rândul său, actrița Valentina Fătu-Pătrașcu a declarat că își aduce aminte cu plăcere de orașul Carei, deoarece, debutul său pe scenă a avut loc aici, la începutul anilor 90, împreună cu formația Castelanii și solista Liana Godea, și că atunci când a trecut pe lângă Castelul Károlyi, și-a adus aminte de fosta sală de repetiții de acolo și de dl. profesor Karácsonyi.
Interpretând rolurile unor japonezi, ”nemți” sau reprezentanți ai României în cadrul unui târg internațional de turism, o scenetă impecabilă ”la stomatolog”, un tur al Europei cu doi cetățeni de etnie rromă, toate acestea completate cu muzică ritmată, au reprezentat ingredientele unei seri de umor perfecte, a unui adevărat spectacol de varietăți, în care nu doar notorietatea actorului Vasile Muraru, ci și calitatea actului interpretativ au fost răsplătite cu aplauze îndelungate.