În prima săptămână de la lansare, sondajul pentru desemnarea Careienilor Anului 2017 a stârnit interesul cititorilor portalului Opinie de Carei. Au fost înregistrate sute de voturi la fiecare dintre cele șase categorii: Administraţie, Social, Învăţământ, Afaceri, Sport şi Cultură. Se mai poate vota până în data de 22 decembrie 2017, când vor fi anunțați câștigătorii. Opinie de Carei prezintă un rezumat al voturilor înregistrate în prima săptămână.

sondaj
La categoria ”Administrație”, primarul Careiului, Eugen Kovacs, conduce cu 62,64% din voturi, urmat de şeful Biroului de proiecte al Primăriei Carei, Carmen Egli, cu 20,31%.
La categoria ”Social”, primul loc este ocupat de către autorul expoziţiei caritabile „365”, Aurel Popp, cu 38,23%, urmat de către jurnalista Laura Micovschi, premiată recent în cadrul Galei Celebrity Awards, cu 24,31%.
La ”Învățământ”, conduce detașat directorul Liceului Teoretic Carei, Zsido Sandor, cu 51% din voturi, secundat de către Rendeș David Gheorghe, absolventul care a obținut în acest an cea mai mare medie la BAC în Carei, cu 19,27%.
La categoria ”Afaceri”, primul loc este ocupat de către Roland Hagen, patronul ștrandului Joy Carei, cu 52,78% din voturi, urmat de către frații Tamas şi Tibor Kirner, patronii luxoaselor unități de cazare Vilei Karul și a Hotelului Central, inaugurate în acest an, cu 38,35%.
La categoria ”Sport”, primul loc este ocupat de campionul la karate Bartincki Attila, cu 29,52%, urmat de către campioana la tenis de masă Dari Helga, cu 24,43%.
La ”Cultură”, conduce detașat directorul Direcției de Cultură și Sport din cadrul Primăriei Carei, Bogdan Georgescu, cu 52,89%, urmat de către regizorul Paula Oneț, cu 15,7%.

Pentru a vota Careienii Anului 2017, accesați următorul link:

https://opiniedecarei.com/2017/12/01/a-inceput-votul-pentru-careienii-anului-2017-accesati-si-votati/