Cei mai buni elevi din municipiul Carei, care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile naţionale, au fost premiați în cadru festiv, în cadrul Galei premierii olimpicilor careieni. În cadrul galei, au fost premiaţi şi profesorii îndrumători ai acestora. Evenimentul, ajuns la cea de-a cincea ediţie, s-a desfăşurat în castelul Károlyi.

Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, i-a felicitat pe elevii premiaţi pentru performanţele obţinute la învăţătură şi i-a îndemnat să-şi folosească în continuare cât mai eficient capacităţile intelectuale cu care au fost înzestraţi. Primarul Kovacs i-a felicitat apoi pe profesorii care i-au îndrumat pe toţi aceşti elevi cu care Careiul se mândreşte.
Directorul Direcţiei Învăţământ- Cultură din cadrul Primăriei Carei, Varna Levente, a dat citire listei cu cei 46 de olimpici și 34 de profesori îndrumători. Premiile au fost înmânate de primarul Eugen Kovacs, avându-i alături pe directorii instituţiilor de învăţământ în care studiază elevii respectivi.
În cadrul Galei premierii olimpicilor careieni au fost premiaţi 46 de elevi și 34 de profesori îndrumători. Premiile au fost înamânate de către primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs.
Portalul Opinie de Carei prezintă lista elevilor olimpici şi a profesorilor care i-au pregătit.

elevi1

elevi2

profi1

profi2