La data de 25 noiembrie 2017, în jurul orei 22.25, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Carei au depistat în trafic, pe strada Nicolae Titulescu din Carei, un conducător auto, de 23 de ani, din municipiul Satu Mare, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, informează IPJ Satu Mare.

etilotes1

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
La data de 26 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au identificat în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Carei un conducător auto, de 30 de ani, din Căpleni, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a fost de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În toate cele trei cauzele s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.