Campionatul Național de Karate Interstiluri 2017, organizat de Federația Română de Karate, afiliată la WORLD KARATE FEDERATION, a fost găzduit, sâmbătă, de COSR – Izvorani, Complexul Olimpic “Sydney 2000”, unde peste 450 de sportivi de la 49 de cluburi au luptat pentru medaliile de campioni naționali.

bartincki attila

Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei a fost reprezentat de Bartincki Attila.
Sportivul careian a demonstrat încă o dată că merită pe deplin încrederea acordată, clasându-se pe locul secund, cucerind medalia de argint, la proba de Kata individual masculin tineret U21.
CS Karate Do B.F.K.S. mulțumește pe această cale Consiliului Local al Municipiului Carei și sponsorilor pentru sprijinul acordat.
“Motoul clubului de karate careian este: <<Mai bine două ore de sport pe zi, decât două ore în fața calculatorului>>. Antrenamentele gratuite ale clubului sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei, sub directa îndrumare al Senseiului dr.Fazekas Gheorghe Zoltan, 4 dan Karate, se țin în zilele de luni și miercuri, la Centrul Social, fosta cazarmă, de la ora 17.15”, se arată în comunicatul de presă al Clubului sportiv Karate Do B.F.K.S., transmis portalului Opinie de Carei.