Unul dintre cei mai populari comedianți români, Costel, fost membru al Serviciului Român de Comedie, va susține un stand up comedy show la Teatrul din Carei în data de 21 noiembrie 2017, începând cu ora 20.00. Prețul unui bilet este de 30 lei.

costel
Unul dintre cei mai populari comedianți români, Costel este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică. Cu alte cuvinte, îl puteți urmări atât la show-urile de stand up și improvizație din Club 99 cât și în piese de teatru și filme precum “Amintiri din epoca de aur”, “4 luni, 3 săptămâni și 2 două zile” sau “WebSiteStory”.
Si, de curând la Pro TV în seria “Ai Noștri”
Face improvizație, teatru, film, clipuri, a făcut parte din echipa SRC (Servciul Roman de Comedie), este vocea lui Kermit și a agentului special OSO, dar pasiunea lui rămâne stand up comedy. Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați decât după ce ați auzit că spune asta pe scenă. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi Teo si Vio
Despre noul lui SPECIAL de stand up comedy – “Undeva la Mijloc“, Costel vă spune că: ”este un show de stand up comedy conceput în apropierea vârstei mijlocii, Doamne ajută! și e foarte personal. Printre multele subiecte abordate, voi vorbi despre viața de familie și cum nu vreau să fiu un influencer sau endorser, dacă îmi permiteți să nu știu ce înseamnă asta. Toate împachetate în stilul meu propriu, sincer și naiv. Vă aștept să ne simțim bine împreună!”.
Unde? Carei – Teatrul din Carei
Când? Marți, 21 Noiembrie, ORA 20.00
Informații: 0743 074 282
Biletele costă 30 de lei și s-au pus în vânzare la casieria Centrului Cultural – 0261.865.006
Program: Luni – Joi: 9.00 – 17.00
Vineri: 9.00 – 15.00.