Consiliul Județean Satu Mare a împărţit aproape 430.000 de lei mai multor ONG-uri care au activități culturale și de sport, în cadrul celei de-a doua sesiuni de finanţare din acest an. Deşi au depus solicitări mai multe ONG-uri din Carei, doar Clubul Sportiv TAPO a primit bani în vederea participării la competiţii naţionale.

 

raport1

În domeniul Culturii, un singur ONG careian a depus cerere de finanţare. Este vorba de Asociaţia Deo Gratias Carei. Solicitarea a fost respinsă întrucât termenul de depunere a cererii de finanţare a fost depăşit.
În domeniul Sportului, au fost depuse trei solicitări din partea a două ONG-uri careiene. Cele două cereri înaintate de Asociaţia Club Sportiv Castelanii Carei, intitulate „Sport pentru seniori” şi „Drumeţie şi schi”, au fost respinse întrucât certificatul de atestare fiscală eliberat de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice era expirat. Doar Clubul Sportiv TAPO Carei a primit suma de 4.677 lei pentru participarea la competiţii naţionale, în condiţiile în care a cerut 8.860 de lei.